Sign In

Konum

Google Reviews

3,4
432 reviews
  • Ahmet Üstün
    Ahmet Üstün
    geçen hafta içinde

    27.08.2024 tarihinde FC9751/07 model elektrikli süpürgem arıza verdi. Mecidiyeköy Tezel Elekronik ge onarım için teslim ettik. Aradan 21 gün geçtikten sonra ürünü teslim almak için servise gittik. Oradaki arkadaşlar ürünü bulamadıklarını söylediler beli bir süre geçtikten sonra bulup getirdiler. Yetkili servis olmalarına güvenip ürünü hiç denemeden teslim aldık. Eve getirip denediğimizde ürünün hiçbir şekilde çalışmadığını gördük eskisinden daha kötü durumdaydı. Bunun üzerine Philips müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattık. Müşteri hizmetleri servisle görüşüp bize bilgi vereceklerini söyledir. Bunun arkasından Tezel Elekronik bizi arayıp neden bizi şikayet ediyorsunuz diye bize hesap sordular. Ürünü tekrar bakılması için Tezel Elekronik ge götürdük. Hiçbir kayıt açmadan ürünü arka tarafa götürdüler 10 dakika sonra bir arkadaş gelerek eksik parçalar olduğunu ve bunu ücret karşılığı yapabileceklerini söylediler. Üründe eksik bir parça varsa sen tamir ederken takmamış sındır desem de bey efendiye derdimizi anlatamadık. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim müşteriyle resmen dalga geçiyorlar. Philips markasının bu liyakatsiz yetkili servislerden bir an önce vaz geçmesi gerekiyor. Bu arkadaşların markaya verdikleri zararı kimse veremez. Resmen markadan soğutuyorlar insanları.

  • Ahmet Yıldız
    Ahmet Yıldız
    bir hafta önce

    Garanti bitiminden 1 hafta sonra bozulan kahve makinası için 3800tl gibi fahiş bir tamir fiyatı istendi. Sadece ısı sensörü arızalı olduğu halde. Fiyatta indirim yapabileceklerini söyledikleri halde daha sonra tekrar aradığımda bunu inkar ettiler. Ürünü dışarıda çok daha uygun bir fiyata yaptırdım.

  • Mehmet Akif DENIZ
    Mehmet Akif DENIZ
    3 hafta önce

    2 aylık çay makinamı tamire verdim tamir ettiler teslim aldığım zaman alt kısmı yoktu alt kısmını kaybettiler 2 haftadır her gün arıyorum arayacaklarını söylüyorlar çok sorumsuz bir firma sakın gitmeyin tercih etmeyin hala daha beni arayacaklar 2 hafta oldu .

  • ali el abdeia
    ali el abdeia
    9 ay önce

    11 gün [ 9 gün iş ] dönüş yapmadılar , 12. Gününde aradım 30 dk içinde dönüş yapacağız dediler kimse dönüş yapmadım Kendim gittim oraya ütü tamir fiyatı verdi YANİ 12 gün sonra tamir fiyatı verildi sonrasında tamir başlar eğer müşteri onaylarsa !! Bu arada ütü tamir fiyatı 3,000₺ istedi Sıfırı da Philips mağazasında 1,799₺ 2 hafta boşa gitti Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu servise

  • Mert GÖBEL
    Mert GÖBEL
    3 hafta önce

    Küçücük bir süpürge bağlama parçasına 500 lira gibi ahlaksız bir para istendi. Bu şubeye has bir sorun değil hepsi aynı

Reviews are closed.