Sign In

Konum

Google Reviews

3,6
208 reviews
  • Ogün Haziran BOZ
    Ogün Haziran BOZ
    3 hafta önce

    Daha önceleri Ümraniye’deki servisi kullanıyordum. Yeri biraz sıkıntılı. Araç ile önüne kadar gidemiyorsunuz. Elinizde süpürge ile yürüyerek oraya gitmek… Burası daha ferah. Çalışanlar oldukça yardımcı oldular. Ümraniye’deki servis çalışanlarına göre daha yetkin ve daha kibarlar.

  • Tuğba
    Tuğba
    2 ay önce

    Tam bir rezalet tv için yanlış bilgilendirme yaptılar kabul ettiler operatördeki bayan tam olarak bilmeyebilirmiş.hep oyaladılar yok müdürle konuşcaz döncez yok arkadaş izinli en sonda bana yanlış bilgi veren kadın telefona baktı tam bir yalancı. Benim tvmin birkaç kanal gösterdiğini söylemişim ona ama benim tvmde tüm kanallar gösteriyordu. Sadece karışıktı. Evime gelen serviste gördü. Para için yalan söyleyen insanlar bide bumu müslümanlık diye sorduğumda müslümanlıkla iş başkaymış bunu benle tartışabilirmiş. Anayasamızda ve kitabımızda böyle birşey yazmıyor ama Pılıpsın polikatısı bu . Size tavsiyem aman müslümanlıkla ilgili birşey demeyin MÜSLÜMANLIKLA İŞ onlar için ayrıymış.

  • ufuk gökyayla
    ufuk gökyayla
    2 ay önce

    Hava temizleyici cihazımı 1 hafta önce servise götürdüm. 3 gün içinde döneceklerini söyleyip 5 gün sonra arama zahmetinde bulundular.cihazla ilgili problem giderilmedi benim söylediğim şikayeti de maalesef hiç anlamamışlar. Cihaz serviste boş yere bekledi.Tavırları son derece sert bize cihaz getirmeyin gibi bir yaklaşımları var.

  • Duygu Albayrak
    Duygu Albayrak
    4 ay önce

    Ütümü bıraktım. Mesaj geldi almaya gittim. Sorunun ne olduğu ile ilgili hiçbir bilgi verilmedi. Arayıp sorun şu temizlik gerekiyor şu kadar yapalım mı diye bilgi almadım. Ütüyü almaya gittiğimde temizlik yapıldığını ve 450 tl olduğunu söylediler. Baştan bırakırken zaten 450 TL ye kadar tamir yapıyoruz diye bildirip akıllarınca önlem alıyorlar. Tavsiye etmiyorum.

  • Ayşe Gülsen Teker

    12.09.2023 tarihinde mediamarkt sitesinden online olarak 35029878 numarasıyla Philips HD7462 filtre kahve makinesi aldım. Ürün damlatma özelliği çalışmadığı için Mediamarkt Maltepe-Piazza Avm mağazasından servise verdim. Ürün sizin servisinize gelmiş. 28.09.2023 tarihinde ürünü aynı mağazadan teslim almaya gittim. 1. Ürüne bakıldı birkaç damla akıtıyor şeklinde bir tamirat raporu yazılmış (!) o zaman ürün bilgilerine bu şekilde yazılsın. 2. Yepyeni verdiğim ürünü kir içinde, kapağında çizik ve zedelenmeler oluşturarak kutuya atılmış bir şekilde yollamışsınız. Kendi ürününüze saygınız bu mu? 3. Ürünü bu şikayetle geri verdim. Tarafınıza tekrar yollanacaktır ürün. İade istiyorum. Size kendi çektiğim fotoğrafları da iletiyorum. İşaretli yerde uzunlamasına 3-4 santim zedelenme mevcut. Çizikler ise zaten çok açık. Gereğini bilgilerinize sunarım.

Reviews are closed.