Sign In

Konum

Google Reviews

3,9
175 reviews
  • Senanur Baysal
    Senanur Baysal
    bir ay önce

    Bugüne kadar farklı ürünlerin tamiri veya yedek parçası için gittiğimde ya parçanın olmadığını ya da nezaket yoksunu, kaba ustalarının tamir edemeyeceklerini YÜKSEK SESLE belirttiğini gördüm. Öncelikle ürünü tamir edemiyorsa bile bir ustanın insanlarla iletişime geçmeyi bilmesi gerekiyor. Kesinlikle çözüm odaklı değiller ve bir yetkili servisin sunması gereken hiçbir hizmeti sunmamaktadır.

  • Hasan Hüseyin Deniz

    Çok geç dönüş yapıyorlar, fiyatlar fahiş. İn cin top oynuyor zaten. Buraya gitmektense özel servise/ başka yetkili servise gitmekte fayda var. Ütü ısıtmıyordu, sabah bıraktım, “arızaya bakalım fiyat bilgisi veririz, yapın derseniz yaparız” buraya kadar iyi. 24 saat geçti arayan soran yok. Ben aradım, dedim “ütü bırakmıştım ne durumda” “ha ütü, tamam bakalım” Bakın bakalım… 3-4 saat sonra lütfetti aradı, 300 liraya olur dedi (yeni ütü parasına yakın bir tutar ve tabi ki garanti vs hak getire). Aman dedim hiç kurcalama hemen bırak o ütüyü elinden, gelip alacağım. Gittim aldım ütüyü, bir tamirciye bıraktım (Başak Center Çağrı Market’in alt katında). 2 saat sonra aradılar; hazır dediler. Neyi varmış dedim, abi sigorta problemi, çok sık olur zaten ütülerde, ciddi bir şey değil. Ne kadar? Utana sıkıla, Abi 50 versen yeter artar bile, helal et ama…

  • Abdülaziz DEMİRCİ

    Müşteri memnuniyeti diye bir şey yok maalesef. Telefonları asla açmıyorlar başka yerlere götürün cihazlarınızı buraya götürdüğüm için pişmanım

  • Bilal Kebapçı
    Bilal Kebapçı
    3 ay önce

    Ürünü tamir etmisler ama haber vermemisler 2 haftadir ariyorum acmiyorlardi. Urunu verdikten bir ay sonra telefonuma donduler. buyuk bir iletisim problemi var.

  • Ayşenur Duran
    Ayşenur Duran
    3 ay önce

    16 gün önce Philips lumea ipl cihazimi garanti kapsaminda servise goturdum en gec 15 gun dendigi halde hala bir haber yok telefonlara da asla bakmiyorlar durum bilgisi icin illa ayaklarina kadar mi gitmemiz gerekiyor ne kadar rezil bir teknik servis yonetimi hic incelenmiyor mu burasi!

Reviews are closed.