Sign In

Konum

Google Reviews

4,2
927 reviews
  • aytaç sağlam
    aytaç sağlam
    4 ay önce

    Etimesgut philips bayinize dikey süpürge arızası icin ilk defa geldim ve çok memnun kaldım özellikle Selda Hanım ve fatih beye emekleri ve ilgileri icin çok teşekkür ederim.

  • renegadealien
    renegadealien
    2 ay önce

    Utuyu tamire verdik, bir tarafini kirip, bir tarafini ise vidalamadan gondermisler. Rezillik. Daha once de urun vermistim, eski ustaliktan eser yok!

  • Ali Yücer
    Ali Yücer
    bir ay önce

    Aşırı yavaş, arıza bile değil temizlik işlemi 15 gün sürdü. Aramasam işlemin bittiği bile haber verilmiyor. 2 saat sonra arıycaz diyip 4 gün geçtikten sonra yine ben aradım da işlemin bittiğini öğrendim.

  • Hamdi Yalçın
    Hamdi Yalçın
    3 hafta önce

    Çalışanları ilgili tek sorun ürünü aldıktan sonra henüz 1 sene geçmeden parçası kırıldı. Bu kadar kısa zamanda kırılmasını beklemiyordum. Eski elektrikli süpürgelerin yerine tutmuyor annem 15 yıl oldu hala sorunsuz kullanıyor.

  • LordRaideR
    LordRaideR
    bir ay önce

    Philips 8000 serisi speedpro süpurge aldim 2. Gün dügmesinin tirnagi icerden kirildi zınk diye firladi halinin ustune üstelik süpürme islemi dahi yapmadim daha . Musteri hizmetlerini aradim getirin garantiden yardimci olalim dediler getirdim supurgeyi parcasiya kullanici hatasi diyerek dügmenin parasini istediler 250 tl bir dügmeye vermem gerekiyormuş madem degismiyecektiniz ne diye ayaginiza kadar cagiriyorsunuz yetkisiz servis . Beş para etmez

Reviews are closed.