Sign In

Konum

Google Reviews

4,2
153 reviews
  • sezai serin
    sezai serin
    bir hafta önce

    İnsan ahlakından nasibini almamış bir servis. Pandemi döneminde tamir için götürmüş olduğum Televizyonu yüksek servis fiyatı yüzünden yaptıramadım (Televizyon fiyatının üçte biri ücret istendi) Servis ücretinde anlaşmaya varamadık ancak televizyonu almaya gittiğimde televizyon çalışır vaziyetteydi.Servis yetkilisinin yanlış anlaşılmadan dolayı Tv yi tamir ettiğini söyledi. Servis ücretinde bir miktar indirim yapabileceğini söyledi.Ancak buna rağmen servis ücreti yüksekti (Servis ücretine fatura veremeyeceğini ve taksit yapmayacağını beyan etti ) Televizyonu geri alacağımı ifade ettim Birgün sonra teslim edeceğini bildirdiler O günden beri teslim aldığım TV kutusunda duruyordu. Bugün TV Tamircisi bir dostuma televizyonu tamir etmesi için götürdüm Televizyonu açtı ve gördükleri karşısında hayretlere düştü Ekran kartı üstünde delikler açılmış Sigorta pas geçilmiş Ekran çalışmaması İçin Ekran camında DELİK açılmış Buların tamamının fotoğrafladım. Bütün yapılan bu eylemler sizin bilginiz dahilindemi yapıldı bilmiyorum ama bu Televizyon sizin Servisinizde çıktı. Evet ben bir televizyon kaybettim üzgünüm Ancak memleketimde bu iş ahlağına sahip insanların olması beni daha fazla üzdü. Bu saatten sonra benim yapabileceğim tek şey sizlerin bana verdiğiniz bu zarar ve üzüntüden dolayı sizlere HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

  • Fırat Engin
    Fırat Engin
    5 ay önce

    Mrblar ustam benim 139 ekran pliphlis televizyonun var ledleri yandı acaba fiyat nedir

  • Turan Sarıpınar
    Turan Sarıpınar
    9 ay önce

    İşinin ehli 10 numara bir philips yetkili servis. Çalışanlara çok teşekkür ediyorum. 1 ayı dolmayan philips tv mi servise gönderdim. İlgili usta bunu yapabilirdik fakat 1 aylık cihaz bunun hakkı değişim dedi ve media markt'tan değişimini istedi. Ürünü değiştirdik. İnşallah yeni üründe bir sorun yaşamayız. ☺️

  • Mehmet Türkeri
    Mehmet Türkeri
    2 yıl önce

    Arıza yapan Philips marka televizyonum için tanıştığım yetkili servis. Sürecin en başından sonuna kadar gerek iletişimleri,gerek açıklamaları ve garantili şekilde sonuç sunmaları beni çok mutlu etti. Tamirattan sonra da hizmetlerine bu süreçte devam ediyorlar ve sorduğunuz sorular saçma bile olsa sabırla cevap veriyorlar.Kendi adıma çok teşekkür ederim.

  • Adem Öztürk
    Adem Öztürk
    2 yıl önce

    Müşteriyi sadece kazanç kapısı olarak görmemek lazım biraz öyle hissettim. Biraz güleryüz,biraz ilgi alaka ,hepsi bu ,fazla birşey istemiyoruz..

Reviews are closed.