Sign In

Konum

Google Reviews

4,3
39 reviews
  • Özkan MENGÜASLAN
    Özkan MENGÜASLAN
    bir ay önce

    Bunu neden yazıyorum? Burayı İnternetten araştırarak gittim, dolayısıyla bunu okuyan kişilere öneri şeklinde yardımcı olsun diye ve bu şekilde işinin ehli ahlaklı ustalara da bir nebze katkım olsun diye yazıyorum. Bundan 2-3 hafta önce Fiesta aracımda bakım sonrası motor sesinde oluşan farklılıktan dolayı sorunun çözülmesi için bazı servislere gittim, bir türlü çözülemedi. Hava filtresi değiştiren oldu, siboplardan diyen oldu, emme manifoldunu sökeceğiz diyen oldu, hatta bu seste herhangi bir sorun yok diyen oldu. 14 yıllık aracımın sesini nerde duysam tanırım. Asil forda gittim. 5 dk ya sürdü ya da sürmedi, sorun halloldu. Elini öpesim geldi. Başkaları için veya araba için belki büyük bir dert değil ama benim için büyük olan bir dertten burası kurtardı. Teşekkürler. Yine geleceğim.

  • Kadir Bey
    Kadir Bey
    bir hafta önce

    Ford konusunda çok iyi bir usta. Eli çabuk ve iscilikleri temiz. kibar ve çözüm odaklı. Akın usta ve engin ustaya teşekkür ediyorum.

  • ymn proje
    ymn proje
    4 ay önce

    23 Mayıs Perşembe günü yorumlara bakarak asil ford a gittim. Engin usta 2004 model mondeo aracımı sadece değişmesi gereken parçaları değiştirerek ve önceki ustadan kalan önemli bir hatayı düzelterek tamir etti. Kendisiyle tanıştığıma çok memnun oldum. Çünkü koskoca Ankara da aracımı gönül rahatlığıyla götürüp tamir ettirebileceğim ve güvenebileceğim birisi.

  • Huseyin Ozel
    Huseyin Ozel
    10 ay önce

    Elinize saglık ustam işcilik kalitesi için çook sağolun Yozgat'tan Ankara'ya arabamı yaptırmak için geldiğimde çook Süpeliydim ancak kaliteli işçilik sizdeymiş....

  • Murat Yurt
    Murat Yurt
    10 ay önce

    Müşteri memnuniyeti çok iyi çalışanların aracımızı hızlı şekilde sorununu giderdiler fiyatı uygun herkese tavsiye edebileceğim Ford servisi ustalar çok ilgili ve tecrübeliler⭐⭐⭐⭐

Reviews are closed.