Sign In

Konum

Google Reviews

4,9
25 reviews
  • Gökben Demirel
    Gökben Demirel
    3 hafta önce

    Aracımın bakımlarını ve tüm servis hizmetlerini aldığım şahane servis. Aylarca yetkili servislerin bile bulamadığı sağ ön tekerlek tarafından gelen sesi bir seferde bulan, yalıtımını yapan ve bir daha bu sorunla karşılaşmamamı sağlayan ustalara özellikle teşekkür ederim. Randevu sonrası aracın teslim alınması ve gerekli bakımların eksiksiz yapılıp, uydurma bakımların eklenmediği tek servis deneyimimdi. Oğuzhan bey bana: Bir kez mercedes kullanırsanız bir daha hep mercedese binmek istersiniz demişti. Çok haklıymış. İlgileri ve bilgilerini müşterilerinin yararına kullanan şahane bir yer. Tavsiye ederim.

  • mesut zeyrek
    mesut zeyrek
    3 hafta önce

    Çözüm odaklı profesyonel çalışma arkadaşları engin tecrübe emeği geçen başta Oğuzhan bey olmak üzere bütün ekibe çok teşekkür ederim…

  • Ömer Dayıoğlu
    Ömer Dayıoğlu
    3 hafta önce

    Arabamı gönül rahatlığıyla teslim ettiğim bir yer. Herkes güler yüzlü ve hemen yardımcı olmaya çalışıyorlar. Diğer işletmeler gibi amaçları para değil, müşteri memnuniyeti. Oguzhan beye ilgisinden alakasından dolayı teşekkür ediyorum.Arife gününde bile yardımcı oldular, sağ olsunlar. Gönül rahatlığıyla Özeller mercedes servisini tercih edebilirsiniz.

  • Serap Özdemir
    Serap Özdemir
    3 hafta önce

    Oğuzhan bey daha aracı görmeden ilk telefon görüşmesinde aracımdaki arızanın teşhisini koydu. Onarım süreci de hızlı gelişti. Sürekli iletişimde ve şeffaf hizmet sağladı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

  • Mesut Gökhan YILDIRIM

    4 farklı servise götürüp arızayı bulamamalarına rağmen arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim Özeller Mercedes te ufak bir inceleme ve yol testinin ardından arıza nokta atışı bulundu ve söyledikleri zamanda teslim edildi. Ekip çok deneyimli. İlginize emeğinize çok teşekkür ederim .

Reviews are closed.