Sign In

Konum

Google Reviews

4,8
89 reviews
  • Jeff Lebowski
    Jeff Lebowski
    2 ay önce

    Hüseyin usta işinin ehli bir usta. 30 yılını bu mesleğine vermiş, Nissan aracınızı gönül rahatlığıyla kendisine teslim edebilirsiniz. Qashqai aracımın 60 bin bakımı için götürdüm, değiştirdiği tüm parçaları bana gösterdi ve bilgi verdi. Hatta aracım ile ilgili çeşitli arızalara neden olabilecek kullanım hataları hakkında da bilgi verdi. Fiyatları makul, işçilik on numara.

  • turgay ayar
    turgay ayar
    2 hafta önce

    Forum Bornova AVM de x-trail aracımız çalışmadı Google dan Hüseyin ustaya ulaştık durumu anlattık , tek olmasına rağmen bize yardıma geldi kısa süre içerisinde aracı çalışır duruma getirdi. İşinde tecrübeli yardımsever ustamız a teşekkür ediyorum. Allah işlerini rast getirsin bereketli bol kazanç diliyorum.

  • İzmir “İzmir3535”

    Hüseyin usta işine saygı duyan ve gerçekten işini severek yapan biri. Her araçla her sorunla tek tek ilgileniyor. Tamir bakım aşamalarında tek tek video foto atarak bilgilendiriyor. Emeğine sağlık hüseyin ustam.

  • ozgurerpek
    ozgurerpek
    2 ay önce

    Hüseyin Usta işini zevkle yapan, problem çözmeyi seven, kaliteli ve sağlam iş çıkarmaya önem veren bir ustamız. Nissan araba servis ve tamirinde kesinlikle tavsiye ederim.

  • sanirahan
    sanirahan
    2 ay önce

    Temiz işçilik dürüst esnaflık izmir de az bulunan işinin ehli ustalardan Hüseyin usta herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirler

Reviews are closed.