Sign In

Konum

Google Reviews

4,4
25 reviews
  • Fatih Bulut
    Fatih Bulut
    3 yıl önce

    Almanya dan geldim ve arabam da arıza çıktı. Hem uygun hem kaliteli bir şekilde, hızlı bir şekilde sorunu çözdü. Tüm ekip çok profesyonel çalışıyor ve hepsi tam bir usta. En yeni teknolojiye sahipler. Gerçekten çok güvenilir bir adres. Arabam Porsche Macan S, sorunu ise Dieselpartikelfiltresi dolmuş araba çekmiyor'du. Cüzi bir miktara hallettiler. Çok çok memnunum. Altıncı yıldız olsa onuda verirdim. Allah razı olsun tekrar dan.

  • başar erbektaş
    başar erbektaş
    4 ay önce

    Aracım ile özenle ilgilendiler işleri hızlı hallettiler çok teşekkürler

  • Özlem Aydınlı
    Özlem Aydınlı
    bir yıl önce

    Randevu almadığım halde aradığım gün beni kırmayıp geldiniz. Uygun fiyata kısa bir süre içinde aracın bakımını yaptırmış olmanın ve en önemlisi herşeyin gözümüzün önünde yapılmasının huzurunu yaşattınız. Tekrar teşekkürler 😊

  • G-Max Medya
    G-Max Medya
    bir yıl önce

    İsminin hakkını veren bir işletme!! 1 tane sorun için gidersiniz peşi sıra sorunlarla boğuşturup sizi pençeleri arasına alan bir işletme. Kesinlikle tavsiye etmiyorum yakınından dahi geçmeyin !

  • Ilkim Esila Kuzu
    Ilkim Esila Kuzu
    bir yıl önce

    Aracınız ile kendi araçları gibi ilgilenen işçilikten ve kaliteden ödün vermeden aracınıza gözünüz kapalı binmenizi sağlayan bir servis teşekkür ederim.

Reviews are closed.