Sign In

Konum

Google Reviews

4,3
1.256 reviews
  • Alper Gk
    Alper Gk
    2 hafta önce

    12 volt akü arızasıyla getirdiğim araba mı bana geri teslim ettiklerinde camlarının kapılarının açılmadığını arabanın kilitlenmediğini arabanın sağ ve sol sinyallerinin calismadigini Belirtmeden bana geri teslim ettiler. Ben servisten çıktıktan sonra trafiğe çıktığımda bunları fark ettim çalışır halde bıraktığım arabamın Elektronik aksamları tamamıyla bozulmuş halde aracın bana geri teslim edildi. Sonrasında bozulan parçanın sipariş verilmesi gerektiğini arabanın değişmesi gereken parçası olduğunu Bu parçanın da 14 gün içerisinde geleceğini söylediler ödemesini baştan yapmamız gerektiğini söyleyip ödemesini aldıktan sonra 14 gün geçmesine rağmen parçamı hala 25 günde geleceğini bana söylemekteler tüm yaz tatilim ve bu sıcaklarda arabamın camlarının açılmaması trafikte seyrederken sinyallerimin çalışmaması Can güvenliğimiz için aldığımız Mercedes‘te güvenlik açığı meydana getirip arkasında durmamışlardır bize hatalarını kapatıp yeni bir araç vermemişlerdir. Lütfen can ve mal güvenliğiniz için araçlarınızı gülsoy Mercedes servislerine ve bayilerine getirmeyin. Markanın prestijini zedelemektedir Bu hizmet yoksulluğu ve kıtlığı.

  • altuğ mumcuoğlu
    altuğ mumcuoğlu
    2 hafta önce

    Mercedes Gülsoy Florya servise aracımızı götürdük,yeni kasa E 200 D Mercedes,aracımızı Gülsoy’dan sıfır aldık ve garantide,Serviste bakımı yapıldı,frenlerde kamyonet gibi ses geldiğini söyledik garç gurç ses geliyor basarken,araç dururken ve kalkarken,ilk önce yetkili arkadaş kontrol ettiğinde oda garipsedi ve böyle bir ses gelmemesi gerektiğini belirtti baktılar,kontrol ettiler ve sonrasında hiç alakasız direksiyon ile alakalı bir problem olduğunu söyleyip değişim yaptılar,fren ile alakalı hiçbir işlem yapmadan ve bu ses ile daha iyi tutar frenleriniz normal bu ses diyerek bizi gönderdiler,aracımızı kullanmaya başladıktan sonra geçen gece park halindeyken aracımız kendi kendine kaymaya başladı ve zor yakaladık az daha büyük bir kaza geçiriyorduk,frenden gelen kamyon gibi sesler devam ediyor,araç sürekli kayıyor ve yokuşta asla kalkmıyor,bu biçim bir servis ve anlayışyır koskoca Gülsoy Otomotiv dünyanın en iyi markasını milyonlarca para verip alıyoruz bu mu sizin verdiğiniz hizmet ve müşteri önceliği,memnuniyeti,yazıklar olsun,kimse bu servise aracını boşuna götürmesin ve yazıklar olsun sizin verdiğiniz hizmete!

  • ilhan tekir
    ilhan tekir
    3 hafta önce

    Servis tam bir skandal, sol arka stop kırıldı değişim için verdik arka tamponu sökerlerken sağ stop’un köşesini kırıp yapıştırıcı ile yapıştırmışlar aracınız hazır gelin alın dediler o anda görmesek hayatta ispatlayamazsınız itiraz ettik aracı servise almadan önceki çektikleri resimlere bakıldı sonrada ücretsiz stop değişimi yaptılar. Kendilerine güvenmediğim için alt kata servise indim usta sıfır takılan stopa pasta cila yapıyor neden diye sordum birisi eski durmasın diye yapıyorum dedi kendi içlerinde bir birilerinden haberleri yok servisten uzak durun!!!

  • cihan bayrak
    cihan bayrak
    bir hafta önce

    Tüm araçlara satılmış yazmışlar araba yok bır tane adam çıkmış danışmadaki kadınlara bağırıyor kimsenin sesi çıkmıyor fiyat alıcam sadece danışman yukarıda bekliyor dıyorlar insanları ayaklarına çagırıyorlar satıştan bı haber hizmet sıfır bu nasıl bayi anlamadık

  • Ali Arpacı
    Ali Arpacı
    bir ay önce

    Aracımı bundan 5yıl önce gülsoy otomativden aldım.Bütün yıllık bakımlarımı günümüze kadar gülsoy otomativde yaptırdım. Ama bu yıl ki bakım hizmetinde aldığım hizmetten hiç memnun kalmadım. Aracımın durumu hakkında bilgi alamadım. Servisi defalarca kez aradım. Dakikalarca hatta bekledim. Yine de muhattap ilk birkaç seferde bulamadım. Mercedes yetkili servisiyseniz ve kalite mercedestir düsturunu benimseyen bir markayı temsil ediyorsanız, hizmeti de ona göre sunmanız gerekir. Neden sonra servise ulaştım ve bu seferde aracınız hazır, gelip alın dendi. Oysa ben vale hizmetinden yararlanmayı seçmiştim. Şimdi de normalde belirttiğim ve teslim ederken yararlandığım hizmeti alabilecek miyim mechul, bununla alakalı dönüş bekliyorum. Kaliteyi çok bozmuşlar. Bu servisi tercih edecekler bir daha düşünsün.

Reviews are closed.