Sign In

ASC SERVİS HİZMETLERİ SANAYİ VE TİC TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Doğukent Mh, Abdülkadir Badıllı Blv, 63320 Karaköprü/Şanlıurfa

Servis Kategorileri

Features

Konum

Google Reviews

4,8
725 reviews
  • Me Al
    Me Al
    5 ay önce

    Klima kurulumunu yapan AHMET ZORLU bey kardeşime çok teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı montajda da çok güzel işçilik çıkardı saolsun. İşini severek özenle yapan insanların çoğalması dileğiyle.

  • Güleser BAYRAKTAR
    Güleser BAYRAKTAR
    10 ay önce

    Hepsiburada üzerinden aldığım Vestel TV min teslimat ve kurulum aşamalarında profesyonel destek sunan Celal beye ve Karaköprü Vestel bayi personellerine çok teşekkür ederim. Sizler gibi işini güler yüzle yapan ekipler iyi ki var. 🌿

  • Yunus Emre Benli
    Yunus Emre Benli
    2 ay önce

    Siparişi verdiğimde biraz çekimserdim açıkçası. Ama ürün dört günde servise geldi ve aynı gün montajını yaptılar. Servis baya ilgili montajı gerçekleştiren Ahmet kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Ürünün soğutması baya başarılı.

  • Ahmet Yetkin
    Ahmet Yetkin
    2 ay önce

    Daha önce tanıdık bildik markalardan aldığım servis hizmetlerine kıyasla vestel servis hizmeti açık ara memnuniyet farkı attı okadar aksilik ve aksaklığa rağmen teknik servis görevlilerinin soğuk kanlı ve sabırlı duruşları sıcak ve samimi tavırları aynı zamanda iş kabiliyetleri gerçekten takdire şayandı hiç bu kadar iyi beklemiyordum bütün samimiyetimle teşekkürlerimi sunuyorum.

  • emre can ÖZTÜRK
    emre can ÖZTÜRK
    3 ay önce

    Kuruluma gelen arkadaşlara ve özellikle bize sürekli dönüş yapan Kübra hanıma çok teşekkür ederiz. Çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde kurulum yapıldı. Tüm arkadaşların emeğine sağlık.

Reviews are closed.