Sign In

Konum

Google Reviews

4,2
63 reviews
  • mustafa aydemir
    mustafa aydemir
    3 ay önce

    Çok yardımcı oldular, ekmek kızartma cihazım aldıktan bir kaç ay sonra arıza yaptı. Servis yenisini getirterek tarafıma sıfır ürünü teslim etti.

  • Mustafa Bardak Hoca

    Garantisi dolmamış, phılıps marka Airfryer pişiricimin bozuk rezistansı garanti kapsamında değil ama garanti kapsamında tamir ediyoruz deyip 500 TL cihaz temizleme parası alan, samimiyetsiz dürüstlükten uzak bir işletme yahu ne temizlediniz diye soruyorum ön kabulde ki bayan hiç bir bilgi veremiyor. Çıkan faturaya kendide şaşkın. Ama sonuçta faturayı ödedik. Philips Türkiye bayi olmamış... Yanıt bölümü olmadığı için yazamadım. Tabiki dürüstlüğü benden öğrenemezsin. O farklı bir duygu. Bu fiyatlandırmayı kime yaparsanız yapın, aynı tepkiyi alırsınız. Eşim olur demeseydi zaten temizletmez kendim evde yapardım. Fotoğrafıda o gün atar durumu açıklardınız. Şimdi hangi makinayı ait olduğunu bilmediğim (Sonuçta artık güven vermiyorsunuz) fotoğraflarınızında geçerliliği yok malesef. Ne savunma yaparsanız yapın istediğiniz ücret yanlış kardeşim. Makinanın kirli olması sizi haklı çıkarmaz.

  • SÜLEYMAN İNCE
    SÜLEYMAN İNCE
    bir yıl önce

    Bir servis düşünün ki o kadar içten o kadar yapıcı inanın evde tüm elektronik eşya aynı marka alırsınız o derece ilgi alaka guleryuz çözüm hepsi mevcut işini layıkıyla yapan esnafa sahip çıkalım hak hak edene verilmeli

  • Selim Koska
    Selim Koska
    11 ay önce

    Tv almıştım ne zaman istedim ise o zaman kuruluma gelindi gelen arkadaş çok iyi niyetli çok temiz is yapti ellerine saglik

  • Behsat GEZER
    Behsat GEZER
    2 yıl önce

    Elektrikli süpürge mi philips servisinde tamir ettirdim. 670 TL ödeme yaptım. Yapılan işe göre ödediğim para sanki bana fazla geldi. Servisi biraz pahalı buldum.

Reviews are closed.