Sign In

Konum

Google Reviews

3,8
196 reviews
  • Eyüp Can ALTUĞ
    Eyüp Can ALTUĞ
    2 hafta önce

    Tv bozuldu kendim götürdüm kendim teslim aldım. 1 haftada yaptılar. Parayı teslim almaya gelebilirsiniz dediklerin de nakit istediler Kart çekicem diyorum öyle bir seçenek yok diyor. Philips kart çektirmiyor bize diyorlar. Nakit verdim. Teslim ettiğimde verdikleri kağıt yanımda değildi. İmza alıp veririz sorun yok dediler. Yan tarafta bayide oturan kadın kimliğimi aldı fotoğrafını çekti imzanla beraber bi yerlere atıyor telefonundan. Siz hayırdır dedim saklanıyor bunlar diyor. Ya siz kimsiniz neyi saklıyorsunuz kimden saklıyorsunuz. Ben alt tarafı tamir edilmiş tv mi alıp parasını da sizin zorunuzla nakit ödeyip gideceğim neyin tatavası bu. Yan tarafında tamir yeri var. Mahalle tamircisi philips bayisinin yanına dükkan açmış ayrı ayrı takılıyorlar kafalarına göre. Kesinlikle pişmanım kendi mahallemde bir tv tamircisine gitseydim keşke.

  • burak bolat
    burak bolat
    bir ay önce

    01.07.24 tarihinde bozulan televizyonum için sigorta şirketine arıza raporu sunmam gerekiyor. Philips yetkili servisi Coşkun Elektronik elemanı eve gelip telefonun el feneri ile televizyona bakıp panel değişimi olacak deyip 14.000 TL fiyatının olduğunu ve bana ücret bilgisini yazdığı kağıt ücreti 700 TL nakit aldı. Ben diğer bir Philips yetkili servisi ile görüşüp televizyonumun sorununu anlattım ve yetkili kişiye panel değişimi olması gerektiğini söylediler dedim. Yetkili bana televizyonu açmadan arıza tespiti yapılmasının mümkün olmadığını belirtti fakat Coşkun Elektronik eve gelip 700 TL karşılığında bana panel değişimi olacağını belirttiğini söyledim. Bunun doğru olmadığını söylediler. Tezel Elektronik'e televizyonumu verdim. Ertesi gün aradılar ve 6.000 TL'ye onarımın mümkün olduğunu söylediler ve onlara yaptırdım. Coşkun Elektronik fahiş fiyat ile bana çözüm sunması Philips markasını zedelemiştir. Herkesin dikkatli olmasını dilerim.

  • Duygu Ç
    Duygu Ç
    3 hafta önce

    Firmada bizi karşılayan Yıldız hanıma, çok minnettarım ilgi alakası için ne desem azdır kahve makinam arızasını hızlı birşekilde çözümledi çok teşekkür ederim.( bu arada yukardaki yorumların bazıları gerçekten çok üzücü ,ben sanki Zorlu apple müşterisi gibi muamele gördüm)

  • OLUR ÖYLE
    OLUR ÖYLE
    4 ay önce

    Girişteki hanımefendinin üslubu çok kötü. Garanti kapsamındaki cihaza bakmadan “bu olmaz yenisi alın yapacak bir şey yok” deyip telefonuyla ilgilenmeye devam etti. Dükkandan resmen kovdu. Philips gibi uluslararası bir firmanın böyle ucuz bir servisle çalışması çok yazık.

  • mustafa asik
    mustafa asik
    3 ay önce

    25 mayis cumartesi 14.00 te verdiğim ütüyü garanti kapsaminda ayni gun 16.30 ta teslim ettiler.Seviste muşteriyi karşilama,servis hizmeti üst kalitede.Tüm servis calisanlarina tesekkur ediyorum.Mustafa Aşık

Reviews are closed.