Sign In

Konum

Google Reviews

4,4
155 reviews
  • melek erkan
    melek erkan
    bir ay önce

    Kahve makinamızı kullanmaya başlayalı henüz 3 gün olmuştu. Bir anda kapandı. Ne yapacağımızı bilemediğimiz anda çağrı merkezi tarafından yönlendirildiğimiz yetkili servis iyi ki burası oldu, iyi ki Neslihan Hanım’la tanıştık. Her detayı anlatan, her aşamayı bildiren, samimi ve içten tavrı ve çözüm odaklı yaklaşımı için özellikle kendisine sonra da hızlı yanıt için servise çok teşekkür ediyoruz.

  • nevra karabulut
    nevra karabulut
    bir ay önce

    O kadar ilgili ve işlerinin ehli kişiler ki, çok memnun kaldım. Evime robot süpürge almaya niyetlendim bu aralar, markasına karar veremiyordum, bu güleryüz ve hizmet sonrası, servis sorunu yaşarsam da ulaşılabilirlik açısından da müthiş, şehrin göbeğinde Erenköyde üstelik, tabii ki philips almaya karar verdim. Elektronik ev eşyalarında bundan sonra philips ilk tercihim olacak, teşekkür ediyorum Deniz elektronik...

  • Alper Ekmekçi
    Alper Ekmekçi
    8 ay önce

    Kahve makinesinin başta olmak üzere tüm Philipslerde üstat Sadık bey. Babadan geçme bu iş diyor. Yardımcı ve bilgili yaklaşımıyla sorununuzu hızlı anlıyor ve çözüme ulaştırıyor. Eğer vakti varsa, cihazınızı size püf noktalarıyla tekrar anlatıyor, nasıl bakım yapılır gösteriyor. Gerektiğinde Tüm yedek parçaları da uygun fiyata bulabilirsiniz.

  • Gokhan Eren
    Gokhan Eren
    2 ay önce

    Hava temizleyicimizin filtresi hakkında görüşmek ve dikey supurgemize filtre almak için gittik ancak mağazadaki kadın yetkilinin bizi bir dövmediği kaldı, küstahça konuşmalar 5 karış surat. Philips markasıni temsil ettiginden haberi olmayan çok seviyesiz bir yaklaşım ile karşılaştık. Bir daha oraya adamımız atmayacağız.

  • Nesrin Akyurek
    Nesrin Akyurek
    bir ay önce

    Deniz elektroniğe çok tsk ediyorum çok ilgililer mağduriyetimizi hemen ilgilenerek giderdiler özellikle Neslihan hanıma ayrıca tsk ediyorum nazik davranışla sorumuza çözüm bulduğu için

Reviews are closed.