Sign In

Konum

Google Reviews

3,8
270 reviews
  • Ahmet Zahid Ertürk
    Ahmet Zahid Ertürk
    bir hafta önce

    XC8349 model süpürgemizin boru kısmındaki plastiği kırıldığı için buraya getirmiştik. Bir kereliğine garanti kapsamında ücretsiz değişim yapılabileceğini söyleyip gerekli işlemi yaptılar. Uzun ömürlü kullanım için de gerekli birkaç kullanım önerisinde bulundular. İlgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

  • Kerem TUNÇEL
    Kerem TUNÇEL
    bir ay önce

    Getirdiğim elektrikli süpürgemi sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamir edip teslim ettiler.Tamir olurken kasada bekleyen abinin samimiyeti ve sohbeti sayesinde ürünüm hakkında birsürü bilgi aldım.Dükkanda birçok müşteri olmasına rağmen bütün müşterilere ilgi alaka gayet yerindeydi.Memnun kaldım.

  • Mücahit KORUCU
    Mücahit KORUCU
    2 hafta önce

    Philips Marathon elektrikli süpürgenin tırnağının tamiri için götürdüm. Tırnak değişimi için 750 lira kulp değişimi için 2000 lira istendi. Vaktim olmadığı için yaptırmak zorunda kaldım. Fiyatın yüksek olduğunu söyledim servis fiyatları böyle dedi. Çıktıktan sonra diğer yetkili servisleri arayıp fiyat aldım tırnak değişimi için 250 lira kulp değişimi için 900 lira fiyat verdiler. Kesinlikle bir daha ürün getirmem size. Esnaflık sıfır!.

  • Bekir Sami KAHYA
    Bekir Sami KAHYA
    bir ay önce

    Çok ilgili bir o kadarda bilgili bir teknik servis. Aradığım yedek parçayı onlarda bulabildim sadece. Çay ikramları ve ürün konusunda yaptıkları jest içinde ayrıca teşekkür ediyorum..

  • Uğur Jam
    Uğur Jam
    2 ay önce

    Öncelikle bende hizmet sektöründe çalışan insanlarla uğraşan biri olarak yazıyorum ki ilgi alaka sıfır yorgun sinirli olabilirsin ama böyle yapılmamalı hizmet ilgi herşey rezalet ötesi

Reviews are closed.