Sign In

Konum

Google Reviews

4,1
220 reviews
  • Hüseyin Doğan Uslu
    Hüseyin Doğan Uslu
    2 hafta önce

    Hayatımda aldığım en kötü hizmetti. Elektrikli süpürgemi bozuk olarak bıraktım ve inceleyip tamir için tarafıma dönüş yapacaklarını söylediler. Tarafıma dönüşü verdikleri süreden geç yaptılar ve aradıklarında “ ürününüzü tamir ettik bir karışıklık olmuş” dediler. Onayım olmadan ürünü yapmışlar ve fiyat olarak dışardaki firmaların yaklaşık 3 katını verdiler. Tamiri istemediğimi söylediğimde ise bana 200₺ indirim yapmayı teklif ettiler. Hiçbir şekilde kabul etmeyip makinamı eski haline getirmelerini istedim parçaların hurdada olduğunu söylediler. Dışarda başka bir ustaya söktürüp tamir ettikleri parçaları iade edeceğimi söyledim, başka bir ustaya götürdüğümde usta yapılan işlemde sökülecek parça olmadığını söyledi. Tekrar gittiğimde indirim oranını artırdılar fakat yine kabul etmedim. Eski haline getirebilecekleri bir durum yoktu fakat bana getireceklerini ve bunun 3 gün süreceğini söylediler. 2. Günün sonunda ise arayıp dışardaki fiyata yapmayı kabul ettiler. Ben de lanet olsun diyip makineyi aldım.Anlayacağınız hem vaktim gitti hem çok kötü bir hizmet aldım. Tabi buna hizmet denirse. Eve geldiğimde ise süpürgenin torbasının olmadığını gördüm. Nitelikli dolandırıcılığa maruz kalmak istiyorsanız hizmet alabilirsiniz.

  • Erdem Uzunoglu
    Erdem Uzunoglu
    2 hafta önce

    Bir iş yerinin çalışanları vitrinidir. Maalesef burada vitrin dökülüyor, 17 Ağustos 2024 akşamı çamaşır makinemizden arıza nedeni ile motoru söküp alıp gittiler (Gelen Özkan Bey) (evrak makbuz vermiyorlar, elinizde kanıt kalmıyor), maliyet bilgisi verip onay almadan motordaki arızayı farklı bir motorun parçalarını kullanarak onardıklarını ve motorun orijinalinin 6000 lira olduğunu, bizimse 4500 lira borcumuz olduğunu olduğunu ilettiler; biz de "bizim onayımız olmadan onarmamaları gerektiğini ve bu parayı veremeyeceğimizi ilettik" ancak o saatten itibaren telefon ve mesajlara cevap vermemeye başladılar. Çok kaba ve umursamaz bir tavırla karşılaştık; "ne kıymetli motorunuz varmış" sözüne bile muhatab olduk. Bu arada Ustaları olduğunu söyleyen Özbay adlı bir beyle görüşebildik. Onun sayesinde motoru 5. gün geri getirildi. O Olmasaydı daha ne kadar beklerdik kim bilir. (hoş geri gelen motor o motor mu artık Allah bilir) Güvenimiz hiç kalmadı. (hemen ardından markanın yetkili servisi geldi, motor kömürleri değiştirildi; 2000 liraya halloldu)

  • Nurullah Kuray
    Nurullah Kuray
    geçen hafta içinde

    Berbat. Eskiden iyiydi. Babaları bakardı. Şimdi çocukları bakıyor. 7 ay önce bulaşık makinası tamiri için 5000 tl verdim. Cihaz hala kendilerinde duruyor. Babaları dahil telefonlara cevap vermiyorlar. Yeni cihaz aldım. Haram olsun.

  • Samet Boyacı
    Samet Boyacı
    4 ay önce

    Insanlarla konusmasini bilmeyen insanlara birseylerinizi emanet etmeyin saygisiz ustalari sonra da k.bakmayin derler once isini ekmegini pesinde olan insan once bi okur bakar ne ister musterisi bunlarda ole bisey yok saygisizlik snrada k.bakma gormedim ne yazdiginizi derler tavsiye etmmm

  • ALPASLAN YEL
    ALPASLAN YEL
    2 hafta önce

    hizmet kötüydü ve fiyat piyasaya göre çok pahalıydı. ürünümü bana sormadan yapmışlardı parasını mecburen vermek zorunda kaldım.

Reviews are closed.