Sign In

Şentürk Otomotiv Kia Yetkili Satıcı ve Servisi

Panayır, Yeni Yalova Blv. 10. Km D:No: 467, 16250 Osmangazi/Bursa

Konum

Google Reviews

4,6
778 reviews
  • Bahadır Yılmaz
    Bahadır Yılmaz
    2 hafta önce

    En başından beri ilgileri alakaları ve samimiyetleri ile gerçekten muhteşem bir müşteri memnuniyeti sağladılar. Özellikle Salih Dönmez bey başka bir marka araç düşüncemden ilgi ve alakasıyla kia almama vesile oldu kendisine çok teşekkür ederim.

  • Seçkin Süel
    Seçkin Süel
    8 ay önce

    Kazalı olan aracımın onarımı için bıraktım , 1 hafta gibi bir sürede onarım tamamlandı , çok ilgili alakalı bir servis .. herkese tavsiye ederim , ayrıca hasar sorumlusu olan İbrahim bey'e ayrıca teşekkür ederim ... Kendisi çok ilgili işini seven bir çalışan abimiz...

  • Mehmet Küçük
    Mehmet Küçük
    4 ay önce

    Yorumlarda hep bayide araç satışı yapanlar övülmüş arkadaşlar servisleri tırt onarım tırt şoför camı otomatikte kapancakken geri iniyor diyorum fitil temizledik sorun yok diyor hala cam tam kapanacakken geri aşağı iniyor. Model Kia Sportage Elegance marka aracım ikinci sahibiyim servis bakımlı ve 28.02.2025 tarihine kadar garantili ve şu an 56450 km olmasına rağmen, sabah ilk kalkışta titreme ve tekleme sorunu ile karşılaştım. Bursa Kia Şentürk'ten randevu alıp 24 Nisan 2024 tarihinde servise girdim. Servis çalışanı kayıt sorumlusu Mu.... Ya.... sorunumu dinledi. Aracı bırakıp Çanakkaleye yola dönecektim ki gerek olmadığını gerekli testler sonucunda öğleden öncede çıkabilir dedi. Sonra aracımı serviste bir usta aldı ve teste çıktığını sorun olmadığını vites tanımları yapıldığını söyleyerek aracı tekrar teslim ettiler, başlarından savdılar. Ayağınıza kadar gelmeme rağmen kullanıcı talebini umursamamazlık da neyin nesi oluyor. Boş bir servis

  • Şükrü Özoğlu
    Şükrü Özoğlu
    4 hafta önce

    Öncelikle araç alım kararımda bana yardımcı olan Salih Dönmez kardeşime çok teşekkür ederim böyle bir personel e sahip olduğu için şentürk kıa bayii çok şanslı Kariyerinde yükselmeni canı gönülden isteriz... (Salih dönmez)

  • Şerife Sıla Yavaş

    Yakın zamanda Kia Picanto aldım. Özellikle Abdullah beyin ilgisi ve alakasından çok memnun kaldık. İşini takip eden, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşıma sahip. Kendisinden dolayı bu bayii tercih ettik. Umarım servis hizmetinden de ileri dönemde memnun kalırız.

Reviews are closed.