Sign In

Konum

Google Reviews

4,0
331 reviews
  • Hüseyin Toka
    Hüseyin Toka
    5 ay önce

    Aracımın rutin bakımları için Kayalar Plaza'yı tercih ettim. Aracımın tesliminden işlemlerin tamamlanarak aracın bana teslimine kadar çok ilgiliydiler. Yapılan tüm işlemleri, değişen tüm filtre vb parçayı tüm detaylarıyla anlattılar. Ayrıca görümünden memnun olmadığım aracıma pasta cila işlemi de uygulandı ve ilk günkü haline geldi adeta. Serviste bulunduğum süre boyunca ikramları için de çok teşekkür ediyorum.

  • Cuneyt Selcuk Gungor
    Cuneyt Selcuk Gungor
    2 hafta önce

    Artik her araca hizmet eden Bosch servis olmuslar, guzel hizli hizmet

  • CSK
    CSK
    5 ay önce

    Aracımı bakıma götürdüm çok sıcak karşıladılar. Müşteri bekleme odası iyiydi. Cay kahve ikram ettiler ve söyledikleri saatte aracımı teslim ettiler. Fiyatlar makuldu.

  • Öykü Külahcı
    Öykü Külahcı
    4 ay önce

    Kia Araçlarımızı yıllardır getirdiğimiz servis çok memnunuz herkese de tavsiye ederiz. Çalışanları da çok ilgili. Teşekkürler.

  • Celal Yıldırım
    Celal Yıldırım
    11 ay önce

    1.5 sene önce Kocaeli Kayalar dan sıfır Kia Picanto arac aldım 8.000 km de 1 yıl bakımını o zaman yetkili servis olduğundan burada yaptırdım.Fakat daha sonrasında bu bakımın bilgilerini bilgisayara yuklemediklerinden dolayı aracımi İstanbul Kartal yetkili servisinde başka bir işlem yaptırmak istediğimde aracımın ilk Kayalar servisinde yapılmış hizmetin bilgisayarda kayıtlı olmadığı için ücret çıkacak bir işlemin garanti harici ücret odenerek yapılacağı söylenince Kayalar in bana verdiği faturayı sansa arabada bulunduğundan göstermem sonucunda işlemimi tamamlayabildim.Sonucta bir belgeyi bile bilgisayara yüklemeyi beceremeyip sonrasında Kayaların servis müdüründen neredeyse benden özür dilememi bekleyip bilgisayara zar zor yukletebildim.Kayalarin servisinden hiç memnun değilim yaşadığım mağduriyete bana acı tecrübe oldu.

Reviews are closed.