Sign In

Konum

Google Reviews

4,2
31 reviews
  • Berna Bayraklı
    Berna Bayraklı
    bir ay önce

    İletişimleri çok kötü, kullanıcı şikayetinin haklılığıyla hiç uğraşmayan, çalışanların güler yüzlü olmadığı kötü bir servis. Beyaz eşyalarımızın kurulumu için geldiklerinde ürün temizliği için kullanılan malzemeleri uygun fiyattan diyerek sattılar fakat Siemens'in kendi sitesinden baktığımızda sitedeki fiyatların daha uygun olduğunu gördük, iadesini istedik. Ürünlerde bulduğumuz kusurların tespiti için geldiklerinde ise suçlayıcı ve kullanıcı şikayetiyle hiç alakadar olmayan bir davranışla karşılaştık. Şikayet talebimizin süreciyle alakalı hiçbir bilgilendirme yapmadıkları gibi servis randevusu olan günde gelmediler, sonra kendilerine göre başka bir günde geldiler.

  • Burak Yücel
    Burak Yücel
    bir ay önce

    Beyaz eşyalarımızın kurulumu için geldiklerinde ürün temizliği için kullanılan malzemeleri uygun fiyattan diyerek pazarladılar fakat Siemens'in kendi sitesinden baktığımızda sitedeki fiyatların daha uygun olduğunu görüp ürünlerin iadesini istedik. Ürünlerde bulduğumuz kusurların tespiti için geldiklerinde ise suçlayıcı, ilgisiz, çözümden uzak davranışla karşılaştık. Şikayet talebimizin süreciyle alakalı hiçbir bilgilendirme yapmadıkları gibi servis randevusu olan günde gelmeyip kendilerine göre başka bir günde geldiler. İletişimleri son derece kötü, kullanıcı tarafının yerine kendini koymayan kötü bir servis.

  • Ali Rıza Gönül
    Ali Rıza Gönül
    bir ay önce

    İki yıl önce alınan buzdolabı soğutucu kapak lastiği 10cm yırtıldı, yırtılma sebebi, dolap kapağını yanlış açıp kapatmamız, yandan açmışız, almış olduğunuz Boch buzdolabının üzerine kapak açma kapama talimatı astırın, biz alttan tutarak açıyoruz haliyle eve eş, dost,anne,baba gelip gidiyor ayrıca yandan açıldığına dair ellerin de hiç bir teknik veri yokken sizi zan altında bırakıyorlar, arıza olduğunda garanti kapsamına girmiyor, işinizi gücünüzü bırakıp tüketici hakem heyeti ile uğraşıp hakkınızı aramaya çalışacaksın Boch artık eskisi gibi kaliteli ürün üretememekte ve ürününün arkasında durmayarak biz müşterileri mağdur etmekte ve zan altında bırakmaktadır

  • Ahmet GAMSIZ
    Ahmet GAMSIZ
    3 ay önce

    Yedek parça siparişinde bulundum. Bir telefonla işimi halletmeleri benim için çok önemliydi. Teşekkürler

  • TAHIR SAHIN
    TAHIR SAHIN
    11 ay önce

    Bosch marka dikey elektrik süpürgesi başlığı için garanti kapsamında verdiğimiz sipariş 3 gün içinde elime geçti.Herhangi bir sorun yaşamadım.Konuyla ilgilenen personel oldukça yardımcıydı.

Reviews are closed.