Sign In

Konum

Google Reviews

4,5
53 reviews
  • murat sarıtepe
    murat sarıtepe
    5 yıl önce

    Taksimde gezerken tesadüfen rast geldiğim bu dükkanda samimi sohbet eşliğin de ürünler ile ilgili gerek teknik gerek yazılımsal konular üzerine bilgi edinirken kendimi o ürünü satın alırken buldum. Belki daha sonra böyle bir cihaz alacaktım ama Satıcının ilgi alakası ve bilgi birikimi ve dolarında ciddi dalgalanmaları sırasında güzel bir alışverişimiz oldu. Son derece güvenilir ve tavsiye edilir bir işyeridir kendilerine buradan da teşekkür etmek istedim.

  • Adem Çağırma
    Adem Çağırma
    6 yıl önce

    Sıfır kalitesinde ikinci el mac arıyorsanız güvenebileceğiniz bir adres. Saygı-sevgi çerçevesinde karşılıklı muhabbet ederek alışveriş yapabileceğiniz böyle yerler pek kalmadı. Eğer apple ürünlerinden satın almayı düşünüyorsanız en azından bir uğrayın derim.

  • Fatma Karabolu
    Fatma Karabolu
    5 yıl önce

    Şirket olarak kendileri ile çalışmaktan çok memnunuz. Gerek kendilerinden satın aldığımız yıllardır arıza yapmayan Apple bilgisayarlarından, gerekse teknik servislerinden çok memnunuz. Her konuda gece gündüz ne zaman arasak yardımlarını esirgemeyen Okan bey’e çok teşekkürler :)

  • Alper Alkan
    Alper Alkan
    2 yıl önce

    Bu işi gerçekten bilen ve güven veren bir işletme. Çalışan insanlar güler yüzlü işi çok seven yardım eden kişiler. Güvenerek aldığım ve tavsiye ettiğim bir işletme. Teşekkür ederim

  • Bekir Erdoğan
    Bekir Erdoğan
    6 yıl önce

    Çok kaliteli Ürünleriniz var uzun yıllardır ilk defa böyle bir müşteri anlayışı ve memnuniyeti açısından 1 numara diyebileceğim bir bilgisayarcı kesinlikle Başarılarınızın devamını diliyorum Bence bu Piyasada en efsane Sizsiniz çevremdeki herkese izlere önereceğim İyi çalışmalar diliyorum

Reviews are closed.